Regio dating

Regio dating

Hoe leuk zou het zijn als jij jouw grote liefde vindt? En een leuke bijkomstigheid zou natuurlijk zijn dat hij of zij bij jou in de buurt woont! Wie weet woont jouw grote liefde wel een paar straten verder dan jij, zonder dat jij het weet! GPSdates.nl maakt regio dating eenvoudig, doordat het werkt op basis van een GPS kaart. Hierdoor vind jij altijd singles bij jou in de buurt.

Altijd singles bij jou in de buurt

Op GPSdates kun je daten waar je ook bent via de GPS kaart! Wij hebben GPSdates ontwikkeld zodat iedereen ter wereld vanuit huis, in een café of in een restaurant kan daten. Met de GPS kaart zie jij altijd alle singles bij jou in de buurt. Op de kaart vind jij leden, wanneer zij hun account openbaar hebben, die net als jij ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Je kunt op de kaart kijken wie er allemaal in de buurt zijn en vervolgens kun je profielen bekijken en chatten met wie je maar wilt! Stel ook je zoekvoorkeuren in zodat je matches, gebaseerd op je voorkeuren, krijgt toegestuurd.

Jouw privacy blijft gewaarborgd

Wees niet bang! De GPS kaart geeft enkel een indicatie van jouw locatie, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. Op deze manier kun jij rustig eerst kijken of iemand echt bij jou past, voordat jij op date gaat.

Met GPSdates was regio dating nog nooit zo eenvoudig. Wij wensen je alvast veel date-plezier!