Online date

Vind online een date bij jou in de buurt!

Heb jij de liefde van je leven nog niet gevonden? Ben jij op zoek naar een serieuze relatie maar weet je niet waar je moet zoeken? Op GPSdates.nl kun je door middel van een GPS kaart de singles bij jou in de buurt zien, chatten en een afspraak maken voor een online date.


Hoe werkt het?

Op de GPS kaart zie je jezelf en alle andere leden van GPSdates.nl die het profiel op openbaar hebben gezet. Natuurlijk vinden wij jouw privacy erg belangrijk, daarom is er een afwijking in de kaart. Hierdoor is de locatie van jou en andere leden slechts een indicatie en wordt jouw privacy gewaarborgd. Zie je iemand die je leuk vindt? Klik op de foto om het profiel te kunnen bekijken en/of om direct te chatten.

Hoeft jouw ideale partner niet direct in de buurt te wonen en heb jij al een duidelijk beeld van jouw ideale partner? Stel dan zoekvoorkeuren in zodat je matches gebaseerd op je voorkeuren krijgt toegestuurd. Wij gaan met alle liefde op zoek naar een geschikte partner voor jou! Je kan er ook voor kiezen om zelf te zoeken door verschillende filters toe te passen.


Daten waar je ook bent

Op GPSdates kun je daten wáár je ook bent, via de GPS kaart! Wij hebben GPSdates ontwikkeld zodat iedereen ter wereld vanuit huis, in een café, in een restaurant, op vakantie, op het strand of waar dan ook kan daten. Wie weet zit de liefde van je leven om de hoek en vind je online een geschikte date!