Hoe werkt GPSdates?
GPS kaart

Op de GPS kaart zie je jezelf en alle andere leden van GPSdates.nl die het profiel op openbaar hebben gezet. Er is bewust een afwijking in de kaart gebouwd om niet exact te laten zien waar iemand zich bevind i.v.m. de privacy van onze leden. Zie je iemand die je leuk vindt? Klik op de foto om het profiel te kunnen bekijken en/of om direct te chatten.


Mijn profiel

Op deze pagina staan alle gegevens die je in moet vullen voor je openbare profiel. Ook kan je hier je profielfoto's uploaden (maximaal 3). Alle andere leden van GPSdates.nl kunnen je profiel bekijken als je je profiel op openbaar hebt staan. Iedereen kan zo bekijken wat je interesses zijn, wie jij bent en er kan contact met je worden opgenomen.


Mijn gegevens

Op deze pagina vul je je gegevens in die alleen voor jou en voor ons zichtbaar zijn, dus niet voor anderen! Je kan bij Mijn gegevens je gebruikersnaam bekijken en zien wanneer je lidmaatschap afloopt en de mogelijkheid om je lidmaatschap te verlengen. Het is ook mogelijk om je wachtwoord te wijzigen.


Mailbox

In de Mailbox ontvang je regelmatig berichten van GPSdates.nl over updates, aanbiedingen, enzovoort. Kijk dus regelmatig in je Mailbox om op de hoogte te blijven.


Chatten

Op deze pagina zie je al je chatberichten terug met datum en tijdstippen. Wil je op een later tijdstip weer contact leggen met iemand? Dat is mogelijk door op deze pagina te kijken en op een persoon te klikken.


Mijn zoekvoorkeuren

Vul bij je zoekvoorkeuren in waar jouw ideale man/vrouw aan moet voldoen. Hier kan je bijvoorbeeld aangeven tussen welke leeftijd je iemand zoekt en wat zijn/haar sterrenbeeld is. Op basis van deze gegevens zullen wij matches voor je gaan zoeken. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je de matches per mail wilt ontvangen.


Snel zoeken

Met deze functie kan je snel zoeken naar leden door een aantal filters in te stellen. Je kan filteren op geslacht, leeftijd, kleur ogen en kleur haar.