Help
1: Waarom heeft GPSdates.nl geen App?

Antw: Omdat ons systeem zo is ontwikkeld dat de website zich automatisch aanpast aan ieder apparaat en alle functies zo perfect blijven werken! Of het nu een PC, Laptop, Tablet of mobiele telefoon betreft, alles blijft goed werken.


2: De kaart en mijn locatiebepaling klopt niet, hoe kan dat?

Antw: Om privacy redenen zijn wij verplicht een afwijking in het systeem te bouwen waardoor het niet exact te bepalen is waar iemand zich bevind, maar wel in de buurt is.


3: Moet ik mijn ID uploaden en zo ja, waarom?

Antw: Momenteel is het (nog) niet verplicht om een ID te uploaden, maar wij zijn alvast voorbereid op de toekomst. Ook dit is een punt waarbij wij méér veiligheid zouden kunnen bieden door meer en betere controles te kunnen uitvoeren. Dus vooralsnog is het niet verplicht deze te uploaden.


4: Waarom moet ik (verplicht) een echte foto uploaden?

Antw: Om nep profielen zoveel mogelijk te voorkomen en een zo goed mogelijke actuele website te zijn willen wij met echte, realistische accounts werken, die echt op zoek zijn naar leuke dates of dé liefde van hun leven kunnen vinden. Om de juiste partner hierin te zijn is het prettig om accounts toe te laten die echt zijn, toch?! Wij hopen dan ook dat wanneer jij een date hebt gehad waarbij hij of zij niet zijn of haar echte foto heeft gebruikt, dit ook aan ons meldt, zodat wij deze persoon kunnen contacten en zo nodig blokkeren. (Tip!) Probeer in zo’n geval ook een foto bij te voegen van deze persoon als je daar de kans voor krijgt. Dat zou ons enorm helpen. Vertrouw je het niet? Doe dan alsof je iemand anders zoekt, je vriend of vriendin en niet die persoon waar je echt mee hebt afgesproken. Loop vervolgens gewoon weer weg naar buiten/huis.


5: Hoe werkt GPSdates.nl precies?

Antw: Kijk hiervoor op de pagina Hoe werkt GPSdates. Daar staat alles omschreven over de werking van onze website.


6: Moet ik al mijn gegevens invullen?

Antw: Bijna alle velden moeten worden ingevuld en wij vragen je alles zo eerlijk mogelijk in te vullen omdat ons systeem alle matches daaruit controleert wie bij elkaar past en daaruit ook matches in je mailbox plaatst. Je wilt toch zelf ook een echte match? Of heb je liever nep matches?


7: Moet ik mijn telefoonnummers invullen?

Antw: Ja, graag! Niemand anders dan jij en GPSdates kunnen jouw telefoonnummers inzien. Deze blijven achter de schermen en dienen uitsluitend te worden gebruikt voor noodsituaties; dus uit veiligheidsoverwegingen.


8: Zijn er bijkomende verborgen kosten?

Antw: Nee. In jouw abonnement zijn alle kosten verwerkt en er komen nooit extra kosten bij! Alleen de prijs van je pakket is dus voldoende. En als je abonnement afloopt, kan je verlengen als je dat wenst.


9: Wordt een abonnement automatisch verlengd?

Antw: Nee. 2 weken voor afloop van je abonnement ontvang je automatisch een bericht dat je account gaat verlopen en vragen wij of je wilt verlengen. Bij geen reactie wordt je account automatisch gesloten en op Non-actief gezet. Het is dus aan jou of je tijdig verlengd of stopt. Je kan je verlopen account altijd weer heractiveren door in te loggen en te betalen zonder dat je een nieuw account hoeft aan te maken en alles weer opnieuw moet vullen...


10: Moet ik bij verlenging hetzelfde pakket afnemen?

Antw: Nee. Je mag ten alle tijde zelf beslissen welk vervolgpakket je wilt hebben bij verlenging. Als je een jaarabonnement hebt gehad, mag je gerust een pakket van 3 maanden kiezen. Ook als je een maandpakket hebt gehad mag je dan een jaarabonnement kiezen. Geen enkel probleem.